Totale WordPress ontzorging – Combiwel

Voor Combiwel Amsterdam zijn we aanspreekpunt voor meer dan 20 websites.

Totale WordPress ontzorging – Combiwel

Voor Combiwel Amsterdam zijn we aanspreekpunt voor meer dan 20 websites.
blij meisje
  • Klant
  • Combiwel Amsterdam
  • Jaar
  • 2016 - Heden
  • Branche
  • Welzijn
  • Diensten
  • Ontwikkeling / Support / Onderhoud / Hosting

In 2016 zijn we door Weblish gevraagd om een mee te kijken naar een aantal technische uitdagingen bij een aantal websites van Combiwel. Het was bijvoorbeeld voor een aantal sites niet mogelijk verder te updaten omdat bepaalde maatwerk aanpassing dan verdwenen. Met onze technische kennis hebben we daar kunnen helpen door wat code te herschrijven. Als snel kwamen er meer van dat soort technische vragen. Combiwel is een Amsterdamse organisatie die zich inspant om de collectieve leefbaarheid in de stad te verbeteren. De diensten van Combiwel variëren van kinderopvang, opvoedingsondersteuning, sport- en buurtontwikkeling tot en met brede talentontwikkeling, schulddienstverlening en sociaal maatschappelijk werk. Het beheer en onderhoud van meer dan twintig Combiwel websites ligt sinds 2016 bij Inesta.

Opdracht

Voor evenementen registratie en ticketing maakte Combiwel al gebruik van de WordPress plugin Event Espresso. In de loop der tijd was deze echter zoveel aangepast dat updaten niet meer mogelijk was. Inesta heeft in samenwerking met Event Espresso ervoor gezorgd dat de maatwerk code in een aparte, door ons ontwikkelde, plugin is gekomen. Zo is het maatwerk netjes gescheiden van de standaard code en is onderhoud weer mogelijk.

Communicatie

Na het plugin vraagstuk, kwamen er al snel meer technische vragen vanuit verschillende hoeken van de organisatie en groeide de samenwerking. De verschillende stichtingen onder Combiwel én de ruim 20 websites inclusief belanghebbenden zorgen voor een potentiële uitdaging in communicatie. Gelukkig is het in het Support Portal van Inesta nog steeds goed mogelijk de lijntjes kort te houden en alle betrokkenen up-to-date.

Meer projecten

Logo Mountain Network

Mountain Network

Mountain Network, een toonaangevende organisatie in de klimsport, had een…

Bekijk project
Logo All Your BI

All Your BI

All Your BI had een moderne en functionele website nodig…

Bekijk project
legionella dossier website

LegionellaDossier: Een slimmere toekomst voor legionellabeheer

Inmiddels is LegionellaDossier marktleider op het gebied van legionellapreventie in…

Bekijk project
oxfil

Oxfil

Wij zijn in november 2019 gevraagd om me te ontwikkelen…

Bekijk project
van den pol app

Offline app – Van den Pol

Van den Pol is niet alleen de duurzaamste maar ook…

Bekijk project