API’s

Wil je informatie van Google Maps gebruiken op je website? Of wil je boekingen opslaan in Google spreadsheets? Dan is Application Programming Interface (API) een integratie waar je naar op zoek bent! API is de ‘vertaler’ tussen twee systemen en zorgt ervoor dat deze twee systemen goed met elkaar kunnen communiceren. Op die manier kun je twee systemen – zoals Google Maps en jouw website – met elkaar koppelen, zodat het één in het ander kan worden gebruikt.

Bij Inesta krijgen we steeds vaker met API’s te maken. En vreemd is dat niet. API’s zorgen ervoor dat twee systemen in elkaar verworven kunnen worden, waardoor je website nog gebruiksvriendelijker en kwalitatiever wordt. We hebben gezien dat dit de klanttevredenheid enorm laat toenemen. Wil je dus inspelen op het gemak van jouw websitebezoekers? Dan is API-integratie zeker aan te raden.

API ligt aan de basis van een moderne, compleet uitgeruste website. Wil je weten wat API’s voor jouw website kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!