Systeemkoppeling

Op zoek naar een website of applicatie die ontdaan is van onnodige handelingen of vensters? Kom dan eens sparren over je bedrijfsprocessen! Aan de hand daarvan helpen wij je website of applicatie beter te integreren met systeem die je al gebruikt. Hiermee worden verschillende systemen samengevoegd waardoor tijdrovende klussen verleden tijd zijn. Verschillende systemen worden namelijk in elkaar geïmplementeerd, waardoor jouw website of app gebruiksvriendelijk en efficiënt wordt!

Concreet gezien zou je met deze techniek een klantenmanagementsysteem kunnen koppelen aan online boekingen. Boekingsformulieren die online worden ingevuld en verzonden komen op deze manier direct in het klantenmanagementsysteem aan de achterkant van de website. Zonder extra handelingen te verrichten. Wel zo gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en kostenbesparend dus. En dat komt ten goede aan de tevredenheid, van zowel klanten als eventuele werknemers!

Ben je ook toe aan een website of applicatie die efficiënt te werk gaat en zo een hoop extra moeite en kosten kan besparen? Vraag dan eens naar meer informatie, want we helpen je hier graag mee verder!