Webontwikkeling met WordPress

Vandaag de dag is de online wereld niet meer weg te denken in je bedrijfsvoering. Het web is een online podium waarop je je identiteit laat zien. Een stijlvol ontwerp en duidelijke navigatie zijn daarbij de kernbegrippen. Daarnaast worden diensten (deels) geautomatiseerd met webapplicaties.

Onze projecten in webontwikkeling met WordPress zijn uiteenlopend: we hebben systemen aan elkaar gekoppeld, in elkaar geïntegreerd en we hebben zelf nieuwe applicaties gebouwd. Nieuwe applicaties waarmee de gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en tevredenheid werd verhoogd. Kortom: webontwikkeling is een investering die op alle fronten wordt terugverdiend.

Onze werkwijze:

Onze werkwijze is eenvoudig. Bestaat uit de volgende vijf stappen:

  1. Samen sparren we over het project. Jij kent je idee immers het beste. Wij weten daarentegen wat er technisch gezien mogelijk is.
  2. Zodra het duidelijk is wat er moet gebeuren, gaan we aan de slag!
  3. We bespreken het eerste resultaat en verzamelen de feedback.
  4. Wij verwerken de feedback.
  5. Ook op een later moment, zoals tijdens het vullen van de website, staan we open voor feedback. Deze nemen we dan ook mee in het uiteindelijke project.
  6. We leveren het project op.

Heb jij een idee dat uitgewerkt moet worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag met het uitwerken hiervan. Benieuwd naar hoe we andere bedrijven hebben geholpen? Kijk dan eens in ons portfolio.