Low-Code Development

Het wordt steeds gemakkelijk goed software te ontwikkelen met Low-Code tools. Er zitten een aantal grote voordelen aan Low-Code ontwikkelen; er hoeft minder (maatwerk) ontwikkeld te worden, de doorloop snelheid van een project wordt korter en wat meer flexibiliteit om te experimenteren. De tools die wij onder andere gebruiken zijn; Draftbit, Supabase en Retool

We werken voor

We werken voor

Onze favoriete tools

Draftbit logo verkleind

DraftBit maakt het voor ons gemakkelijk om cross-platform, een React Native frontend te bouwen in een fractie van de tijd. Het gemakkelijk om nieuwe schermen te prototypen en vervolgens te koppelen aan APIs.

SupaBase gebruiken we als vaak als kern van een applicatie. Gebouwd op PostgresSQL, is het een bekende database voor veel developers maar met de tools die erom heen gebouwd zijn is het een fantastische tool geworden om authenticaties te regelen en APIs te ontwikkeling.

supabase-logo-verkleind
Retool logo-verkleind

De focus van Retool is software ontwikkelen voor intern gebruik. Het is gemakkelijk koppelingen en verbindingen te maken met bestaande software en databases. Workflows, automations en eenvoudige dashboards worden op deze manier gemakkelijk ontwikkeld.

Over ons

Bij Inesta ontwikkelen we al bijna 20 jaar webapplicaties, apps en WordPress websites op maat.

We zijn er om je te helpen bij het oplossen van complexe IT vraagstukken en het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van slimme, gebruiksvriendelijke web apps en denken graag met je mee over de technische mogelijkheden voor bijvoorbeeld een ordersysteem, klantenportaal, CRM-systeem of intranet.

Wij zijn wij

roel veldhuizen

Roel Veldhuizen

Adviseur

brandon kroes

Brandon Kroes

WordPress, Developer, Support

guus schelbaum

Guus Schlebaum

WordPress, Symfony, Developer

samir rafiq

Samir Rafiq

WordPress, Webflow

milo voorhout

Milo Voorhout

UX, WordPress, PHP-developer