WordPress maatwerk

Technisch complexe uitdagingen in WordPress: dat is waar wij ons het bij meest thuisvoelen. Onze taak begint daar waar het voor anderen ophoudt. Bijvoorbeeld wanneer een website geïntegreerd moet worden met een systeem waarvoor geen standaard WordPress plugin bestaat, of op het moment dat je een thema wilt hebben dat snel is en er exact uitziet zoals jij dat wilt.

WordPress biedt veel gratis thema’s aan waarmee gebruikers gemakkelijk een eigen website kunnen maken. Maar voor wie een professionele website zoekt met meer functionaliteiten, komt al snel uit bij een WordPress thema op maat. Bij Inesta zijn we dol op WordPress maatwerk thema’s: WordPress is een ontzettend flexibel platform, waardoor we met onze technologische kennis zeer uiteenlopende en geavanceerde websites kunnen aanbieden. Naast een professionele uitstraling en functionaliteiten, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor maatwerk thema’s in WordPress:

Webdesign is flexibel; In een WordPress thema is het mogelijk om heel veel aan te passen. Sterker nog: voor veel websites is dit de perfecte uitkomst! Heb je een specifiek design in je hoofd of andere eisen wat betreft design? Dan is een maatwerk oplossing waarschijnlijk wat je zoekt.

Je website is snel; Standaard WordPress thema’s laden vaak veel verschillende informatie om te kunnen functioneren. Vaak gebeurt dit omdat ze zoveel kunnen en geoptimaliseerd zijn om zelf een mooie website te maken. De keerzijde is echter dat er veel meer code nodig is dat heeft vaak een negatieve impact heeft op de snelheid. Door zuinige code te gebruiken zorgen wij er weer voor dat je website snel is, zonder dat ze moet inboeten op functionaliteiten.

Uitbreiden met WordPress plugins

Ook voor de soort functionaliteiten ben je niet afhankelijk van bestaande plugins. Het mooie aan de plugin-functionaliteiten in WordPress is dat je op een modulaire manier functionaliteiten kunt toevoegen of verwijderen, of dat je het kunt vervangen door een betere versie. Zo kun je bepaalde functies van een plugin gemakkelijk veranderen of uitzetten, en zo afstemmen op wat jouw website nodig heeft.

Wat voor soort plugins gebruiken we?

  • Een klantmanagementsysteem, zoals SalesForce, ExactOnline of Recras.
  • Synchronisatie met externe databases met bijvoorbeeld een API.
  • Een interactieve kaart, bijvoorbeeld met Google Maps.
  • Een online ticketingsysteem.

Uiteraard zijn er nog meer plugins waarmee we je website kunnen uitbreiden. Kijk voor meer voorbeelden van plug-ins die we gebruikt hebben in ons portfolio, of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.