WordPress ontwikkeling

WordPress is het meest populaire en gebruiksvriendelijke Content Management System (CMS) ter wereld. Het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en een breed scala aan functionaliteiten voor zowel kleine als grote organisaties.

Onze projecten in webontwikkeling met WordPress zijn uiteenlopend: we hebben thema’s gemaakt, plugins ontwikkeld, systemen aan elkaar gekoppeld, en projecten overgenomen.

We zien dat maatwerk thema’s langzaam to het verleden zijn gaan horen en er met builders als Beaver Builder, Elementor en Oxygen websites ontwikkeld kunnen worden die zeer goed presteren en gemakkelijk te onderhouden zijn. In sommige gevallen is maatwerk echter toch de beste optie. In een kennismakingsgesprek lichten we de opties toe en bekijken we wat de beste manier is die bij jullie doelen en budget passen.

Kennismaking

In een kennismakingsgesprek ontdekken we graag waar jullie behoeften liggen, wat jullie doelen zijn en hoe jullie website daar aan kan bijdragen. Vanuit het kennismakingsgesprek onderzoeken we wat de vervolgstappen zijn.