Wat we doen

Wij helpen jou online succesvol te worden. Samen met jou ontdekken we wat de mogelijkheden zijn en helpen jou bij het realiseren.

Maatwerk WordPress

Bij technisch complexe WordPress uitdagingen voelen we ons het meest thuis. Of het nu gaat om een maatwerk thema dat precies doet wat jij wilt of een maatwerk plugin met bijvoorbeeld een complexe API koppeling. Of je hebt een traject waar je van A tot Z hulp bij zoekt.

eCommerce

Producten verkopen aan je klanten? Geen probleem. We bouwen webshops die aansluiten bij jou business case. Zowel het bestellen als het koppelen met bijvoorbeeld een back office of boekhoudpakket integreren wij feilloos volgens jouw wensen.

Hosting

We bieden gespecialiseerde hosting aan voor WordPress sites. Wij vinden dat een site het verdiend gezien te worden zoals deze bedoeld is. Daarom bieden wij in samenwerking met onze partners hosting aan die betrouwbaar, veilig, snel en geoptimaliseerd is voor WordPress.

Platformen

In sommige gevallen is WordPress niet de beste oplossing en kiezen we voor andere technieken om een doel te bereiken. Vaak gaat het hierom gespecialiseerde producten of diensten.